Вони руйнують Украiну!
Як нацюцюрники завзяті
Фотографують БТРи
І себе поруч, мов на святі.
Аджеж вони ганебно кляті -
Регочуть в слід мiлiонери.
Там, де лунав чудовий спів,
До них гукнули про гіляки
Для атеїстів-москалів,
Та для католиків-поляків!
I от по золоту полів
Поперли гусениці танків.
I вже Донбас вогнем палає!
А потiм стало не до жарту.
Скиглить в котлах чубата зграя-
Смiття для НАТО, чи Антанти.
Куди тiкати вже не знають
Жовто-блакитні деграданти.
А українцi в слiд їм всюди
Тi, що - простi i добрi люди,
Якщо не плюнуть смачно в спину,
То тихо скажуть біля тину:
"Вiд гопоти добра не буде...
Вони руйнують Україну!"
Свидетельство о публикации №117101603326