Аз помня

Автор: Генка Богданова

Аз помня тази наша топла есен.
Заслушани в една вълшебна песен,
вървяхме по „килима” златен,
забравили света и път обратен.

Тя в нашите сърца звучеше
и сякаш пролетта цъфтеше,
а  ние -  млади и красиви,
целувахме се влюбени, щастливи.

Под кестена се спряхме ние.
Аз чух сърцето си как лудо бие.
Духът ми литна, на криле понесен.
Не ще забравя тази златна есен!

Роди се нашата любов голяма.
Поехме през живота двама.
Душите ни в една душа се сляха
и химн за Любовта запяха.


Рецензии