Краплини Серця

В цій книжечці маленькій ти відчуєш
Краплини крові,
що спадають із серця,
Коли його стискає біль несамовитий.
Земний мій друже!
Стільки в світі болю
Ми породили, стільки нелюбові,
Що Землю чорним килимом сповито.
І важко стало дихати,
І вже несила жити…
То як же може серце не боліти?!
Земний мій друже,
Це ж від нас з тобою залежить те,
Що буде править Світом!


Рецензии