Връбка Попова. Без названия
Открыла и последние врата,
Оставлен в прошлом ключ без сожалений.
Любовь, как вихрь, ворвала'сь – чиста…
Душа пред нею пала на колени!
(2017)
БЕЗ ИМЕ
Отключих и последната врата -
във миналото хвърлих ключа.
През прага като вихър влезе любовта...
Душата ми пред нея коленичи!
Свидетельство о публикации №117101410737
Поздравляю, Петр
Петр Пенчев 15.10.2017 16:46 Заявить о нарушении