Сиnтез

Минаючи бетонні стіни,
Ущент зруйнованих домів,
Тікаючи від своїх тіней,
Від пазурів буденних днів

Гниють перенаселені міста,
Видаючи нестримний сморід.
Не бачать світла втомлені тіла,
Ховає небо електричний провід

Біжи вперед, крізь хащі мрій,
Обходь імперії бінарних кодів,
Заглянь за темний горизонт подій,
Ламай системи цифрових законів

Бо не минути власне забуття,
Не переживши ні одного бою.
Не дочекатися злиття,
В погоні за самим собою


Рецензии