Осiнь

 
Освітила душу непорочність див:
Переспіла груша, журавлів мотив,
У садку багрянім гупотить кальвін,
На кленку рум'янім ; сумовитий дзвін...
Тихо дзвонить осінь у роки-літа, 
Хоч ніхто не просить ; сльози наверта, 
Що не все збулося, що не все змогли,
Що так рано коси сріблом зацвіли... 


Рецензии
Нежно, душевно, мне понравилось

Жюр22   17.10.2017 10:16     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.