***

Дні обсипаються попелом з листя...
Попелом мертвих комах.
Осінь підпалює ліс й передмістя,
Вішає траур в серцях.

Ген, понад річкою, висохло Сонце
І не торкається вод.
Сонце втомилося, вже йому досить
Правди й неправди, пригод.

Я відчайдушно змагалась зі Смертю -
Осінь дивилась на це.
Смерть не програла - бо душі роздерті
Здатні згнивати живцем.


Рецензии