Iванко - не дурнiше танку

Гой, куди ж це ти Iванку? Куди ти?
Не ходив би олiгархам служити
У бандерiв правосекi знайдуться.
Без тебе Яценюки обiйдуться!

Від такої майданутої Влади
Громодяни навiть свiту не радi!
Нам гiляки будуть осьде потрiбнi
На Майданi! Не на схiдному пiвднi.

-Не лякайтесь про мене Бога ради!
Я вже знаю хто в нас здiбний до зради.
Це комбати та полiтики - гади:
День -в АТО, проте весь рiк - в залi Ради.

Бо усi ж вони одного розливу.
Як один, нiби собака брехливий,
Здатнi кожний до "пудстави" i "зливу"
Аж на мiтингах смiливо-бурхливi !

Командири на вiйнi - правосекi
Знають правила своєї безпеки:
Бити хворих, та малих i жiнок.
Грабувати магазин, та шинок!

Мабуть зараз я до лав не подамся!
Не тому що боязливий, чи - мамся,
А тому що не дурнiш, чим Турчинов!
Теж бажаю ростить доньку i сина!

Я не крав у землякiв мiльйони,
Не ховав своє майно за кордони.
Зрозумiло вже менi таким чином:
Дуже рiзнi, Юля, в нас "Батькiвщини"!


Рецензии