What Wonderful World!

Слова - ова
Горят - ят
Что за мир - ир?
Wonderful World...
I see trees of green,
Fuck World!
Red roses too...
Oh love! Love...
Word on fire
Мир-р-р-р
Куда ты-ы-ы
И-д-е-ш-ь
О Мир-и-р
Oh love
Love-e-e
ve-ve-ve
Любовь разорвет
Нас на куски
Там тадам тадададададам
Там тадам тадададададам
Там...
What Wonderful World!


Рецензии