Небесни Дзвони
То Бог відновлює знання!»
Ти чуєш, брате, Небесні Дзвони,
Що знаменують Новий Світ,
Де нових душ оновлені закони
Вже кличуть нас в Новий Політ
Туди, де правда торжествує,
Бо злу неправду спалює вогонь
Любові й Дружби,
Тих, що правлять Світом?
Ти чуєш вічний їх привіт ?
Вставай же, брате! Слухай серцем:
Небесний Дзвін щодух дзвенить !
Він кличе нас в Світле Єднання,
Щоб ми всі разом, серце з серцем,
Рай на Землі змогли створить.
Нова Епоха вже на порозі!
Не буде місця в ній злочинності, погрозі,
Там буде Правда, Свята Правда,
Якою тільки й можна жить!
Нова Епоха вже на порозі!
Прислухайся! Ти чуєш, брате?
Небесний Дзвін дзвенить...
Дзвенить... Дзвенить!!
Свидетельство о публикации №117101103853