Рiзнi в нас Батькiвщини
Не тому, що боязливий, чи - мамся,
А тому, що - не дурніш, ніж Турчинов
Теж бажаю ростить доньку і сина!
Я не крав у землякiв мільйони,
Не ховав своє майно за кордони!
Зрозумло вже мені таким чином:
Дуже різні, Юля, в нас "Батьківщини"
Свидетельство о публикации №117101101375