Я знаю, що згадаю у фiналi

Я знаю, що згадаю у фіналі,
Коли настане час піти з життя.
Твій ніжний погляд, повний співчуття.
І очі, мов озера досконалі.

І голос твій я буду чути вічно.
Він ніжними дзвіночками бринітиме.
І серце, хоч холодне, а радітиме,
Що звуки ці лунатимуть довічно.

А ще я пам’ятатиму тебе,
Бо серед інших ти така єдина:
Ласкава, життєрадісна людина,
Що так піклується та береже мене.

Я знаю, що наприкінці згадаю,
Коли настане час піти з життя.
Я пам’ятатиму тебе до забуття.
А може й довше... Я це точно знаю.


Рецензии