***

Ламай мене- жорстоко, підло, люто,
Рви мою плоть зубами на шматки.
За те що я не зміг тебе забути.
За те що пам'ять не зітруть роки.

Ламай за те що кров холоне в жилах,
Коли дивлюся фото в мережі.
Ламай за те що так колись любила,
Вбивай за те що так давно чужі.

Ламай мене зсередини, незримо,
Відправ цю грішну душу небесам.
За те що я закоханий у риму
Зламай мене, бо я зламаюсь сам.


Рецензии