пiдло, тату

підло тату
бути підлітком і бачити як
високо вгорі десь там
відлітатиме твій літак
підло так

шкода тату
Шкода біля під'їзду
бачу маму
й тебе що йдеш
шкода так

сумно тату
мені вже двадцять
в тебе десь там
сивина
сумно так

журно тату
журавлі десь у небі
і твій літак відліта
вже без тебе
журно так

осінь тату
осінь в моїх словах
пес що ти дарував
вірний тату

осінь в небі
і в небі
і ти й літак

вибач тату


Рецензии