Шепiт слiв у серцi

Шепіт слів у серці, як воно лунає.
Якщо не торкнешся, то й не заспiває.
Запитай у нього, як шукати волю,
Зазирни у хмари та й гукни на долю.
Вітер бавить лоскотом, дихає у крила.
Подивись у далечин – в ній твоя надія.
Зрозумій що це життя, здатним стань до жалю.
Через рівноваг буття віднайди кохання.


Рецензии