***

М;здай жел мені ;атты ;сер етті,
 ;ара б;лттар ;иналып  жылап т;р;ан,
 со;;ы к;ні ысты; жаздын к;зден
бір жолына ;оштасып бол;ан.
;шіп барады желді; сарнауында жа;былар,
;алы;тап ж;р ;уеде жапыра;тар,
 к;н  жары;ымен кішкене тиізінде
арманы ж;рекке салад сезімі.

Арманып аспан;а ;шып бар;ан,
 бір уа;ытта б;кіл ;лем айналып.
Жанбыр  сырт;а  тарсылдаттып,
 к;ктемге ;н арнайды.
Райса Каримбаева


Рецензии