ПЪРО ЩЕ ЕНЬ - ИЕ!!!

ПЪРО ЩЕ ЕНЬ - ИЕ!!!...

   -  НА Аа ДО ОО!!!... - НА АМ - НА Аа МЪ!!!... -

ЧЬТО БЫ!!!...

   -  ВЪ - ДА АЛЬ!!!... -  ДА Аа ЛЬ ШЕ Ее -  ИД ТИ Ии!!!... -

СЪ ВЯ ЯЗЬ!!!...                (ИЕ)

   -  ЧЕ РЕ ЗЪ - ОБ РА АЗ!!!...                (ЕНЬ)

   -  ПЪРО ЩЕ - ПЪРО ОО - ЩЕ Ее!!!... -               (ПЪРО ЩЕ)

КЪ ТО ОО!!!...  - РА АС КА Аа ЯЛ СЯ Яя!!!...

   -  ТО ОО ТЪ - НА Аа - ПУ Уу - ТИ - Ии иИ!!!... -

      ИИ


Рецензии