Життя одноманiтний циферблат

Життя – одноманітний циферблат,
А стрілки-дні, відлічують минуле.
І серце, припорошене, заснуле,
Вже не прониже зрадництва булат.
Відвирувала, куширом взялась,
Колись бурхлива річка Таємниця.
Лукавих слів твоїх дрібний карась
Заліг на дно і більш не нереститься.
Нас спеленав загарбник-спрут Морфей.
І кров аморфна більше не бунтує.
І синьоокий чарівник Орфей
Своєї Евредіки не вполює.


Рецензии