Не заспiва безголосий

Не заспіває безголосий, 
Безкрилий в небо не злетить. 
Глухий не вчує, як голосить 
Жура вдовина кожну мить. 
Черствого хліба не ковтнути, 
Украденим не збагатіть, 
І світ до себе не згорнути, 
Полин образ не зсолодить.
З чужого щастя не зігрітись, 
Свою біду не розвести,
У радості не заблудитись, 
Неславу не перебрести...
За все вклонись доземно долі: 
Що ряст топтав, діждався жнив,
Що на своїм терновім полі 
Сміявсь і плакав – просто жив!


Рецензии
БРАВО!!!
Яка сила у Вашого слова! Майстерно, мудро, повчально, лірично. Вірш бере за душу. Дякую.

Нина Трало   06.10.2017 21:25     Заявить о нарушении
Щиро дякую за таку високу оцінку. Всього вам найкращого. З повагою Валентина.

Валентина Кондратенко 2   06.10.2017 21:42   Заявить о нарушении