Мылочка

    
(кубанский мотив)

Ой люлькы мои,
Люличкы – люлякы,
Разкурыв бы вас козак,
Тай и з пэрэляку.

Налывай горилочкы,
Налывай тыплэнькой -
Ны дойшов до мылочкы
Хлопыць молодэнькый.

Гналы дужэ в шыю,
Былы по бокам.
Чубыка лышылы
Мэнэ, дурака.

Я тырпить нэ буду
Знову такэ зло:
Мылочку забуду -
Ий нэ повызло.


Рецензии