Зав хъел хьана

 Ззав хъел хьана хъфена вун
К1енивилин пер хана.
Вучиз тунай гьиссер жуван ,
Пашман рик1ел хер хьана.

Зав твамир на , жувахъ галаз
Хутаха а гьиссерни.
Фад къакъатна яргъа хьурай ,
Санал тахьай рик1ерни.

Турт1а гьиссер абуру зав
Хъуьт1уьн къаяр агудда.
Зав хъел хьайи ви гьиссерив
Рахаз уьмуьр акъудда.

Йисар фенвай хъел хкатна
Зав рахаз к1анз хтайла.
Серин зулуз зи ч1арариз
Гимишдин ранг атайла.
  ЙИСАР ФЕНВАЙ!!!!!


Рецензии