Мои мысли

  1.Аламатдин дуьнья я,Зун дидеди  хана лугьуз, гьарайна шехьиз башламишайла,
Къваларихъ галайбур вири хъуьренай- дуьньядилай фидайла  мили хъвер авунай за
Къваларихъ галайбур вири шехьиз башламишна.

2.Гьайиф хьи, инсандиз вичин синихар вичин вилералди ваъ, масабурун вилералди аквада.

3.Къалгъанар ягъиз фидайла, кьец1ил к1вачер галаз фимир!

4.Бахтни, бахтсузвал  чеб-чпелай къведач , вуна эвер тавурт1а.

5.Гьар са касди масадан чин ваъ , вичин чин чуьхвейт1а чун вири михьи жеда.

6.Хъсан крар ийиз агъзур югъ т1имил я, пис крар ийиз са югъ гзаф.

7.Гьуьлуьн цяй цав аквазвай касдиз,цавай балугъарни аватиз аквада.


Рецензии