Новорiчна
Й гучно просить дiтвора:
- Дiд Мороз - Святий Миколо!
Забери вiд нас Петра-
Президента, випадково
Владу взявшого з двора!
А також к тобi в оленi
По заснiжених горах
Хай стрибає кроль Арсеній,
Дуже схожий на вора!
Всiм благаємо дітсадом!
Та й не треба нам грошей!
За коробку шоколаду
Забери ганебну Владу
Тiльки, чур, не за "Рошен"!
А щоб краще їм паслося,
Е в нас ще козли та лосi !
Забери вже, мабуть, стадо!
Хай губами ягель косить
Хором вся Верховна Рада.
Свидетельство о публикации №117100506550