Патрiотизм у нього в кожнiй фразi
Вiн мову намагається почути
У клекотi джерельца в унiтазi,
Та в бульках алкогольної отрути...
Душею вiн і розумом тендiтний
Вiн квiти нюхає завжди у протигазi
I борщ вiн їсть лише жовто-блакитний
Він вірить в те , що він - герой всесвітній,
Хоч нiколи не воював в спецназі...
Він на піарі зрушений по фазі...
Партийний, та одвічно безробітний...
Лель Карпенко
....
Коллаж от Светлана Шкода
Свидетельство о публикации №117100506437