Спасибо Вам Учителя!

Детей учить высокое призвание,

Любовь к ним беззаветна от души,

Учитель кумир достойный славы,

И нет важней профессии на Земле



Рэхмэт Сезгэ Укытучылар!


Балаларны югары Сэлэт эйрэтергэ,

Аларга карата мэхэббэт чын кунелдэн,

Укытучы кумир лаеклы дан,

Укытучы жирдэ моhим hонэр


Рецензии