Герой
Їх волю поламав, собі в угоду,
А той, хто подолав всіх “власних ворогів”,
Що, в серці нашім діючи,
Так каламутять воду
Єства, що рветься на свободу!
Герой лиш той, хто с а м свої кайдани
З л а м а в,
І, с я ю ч и, поніс межи людей,
Свою ДУХОВНУ вроду!
Свидетельство о публикации №117100502121