А зорi падають в траву

... А зорі падають в траву,
Мов яблука, з долоні серпня.
Своєю мукою живу,
Чеканням радісно-нестерпним.
А осінь дихає в плече:
Її банкет вже недалеко.
Стою між радістю й плачем –
У вирій дні несе лелека.
Кого любила ; відбули,
Той шепіт сниться голосами.
Мовчи. Сама собі стели
Ту самоту під небесами.


Рецензии