ПСи у мерських кабiнетах

Ви так їх гаслами цькували,
В далеких сидячи тилах,
Чи до позицiй доїжджали
Зробити селфi по кущах,
Або сховавшись на дахах,
Щоб на фейсбуцi викладати,
Якi хоробрi ви - солдати
Iз автоматами в руках.
В жовто-блакитних прапорах!!!
Свiдотства ратнi малювали,
Про те, як гiдно захищали,
I як вас дивом минув жах...

Своє життя сини поклали,
Не повернувшись звiдтіля...
I зараз грiє їх земля,
Щоб новi мери жирували,
Та й картки на стiнi мiняли
Холопська гвардiя Кроля...

Проте тепер не їх портрети
Кутки почеснi зайняли
У вашiх мерських кабiнетах.
Бандерська ПСина, не скули!
Бо доскулишся вже нарештi!
Своє ви ще не здобули!
Ще вас понесе з України...
На вас чекають Батькiвщини
У моргах цинковi столи!


.........  15.12.2015 р. Лель Карпенко


Рецензии