Хмаринки диму губляться в повiтрi

В.Сильвестров "УСНА МУЗИКА" (1998-99),
Є.Громов (рояль), "20 років потому"
«КалитаАртКлуб», Київ

Хмаринки диму губляться в повітрі…
Тепло і затишно… Вогонь… Співає ніч…
Відчути серцем чи приворожити…
І залишитись з щастям віч-на-віч…

Дозволити промовчані зітхання…
Відбутися миттєвістю буття…
На теренах вітання і прощання
Спинитися на грані забуття…

Події відлітають у минуле…
Мрійливий спокій живить глибину…
Хмаринки диму щемом промайнули
І вдячністю загаслому вогню…

22.09.2017


Рецензии