Народжуe тиша прозорiсть

В.Сильвестров СОНАТА №2 (1975) Олексію Любімову,
Є.Громов (рояль), "20 років потому"
«КалитаАртКлуб», Київ

Народжує тиша прозорість
Й тепло після бурі і грому…
Купаються в хвилях простори,
Заманюють пам'ять додому…

У краплях, споріднених з дивом, –
Живе доторкання Любові…
Небесно-волошково-синьо
Блукають думки у розмові…

Розбризкують промені Світло,
Сягають глибин со-Творіння…
Відчутно крізь «чутно» і «видно» –
Молитва шукає прозріння…

22.09.2017


Рецензии