Украина

Для когось країна – обмежений простір,
малесенький клаптик землі.
Для мене вона – вся планета,
бо люди живуть не просто,
бо зорі не просто нам сяють в імлі.
Ті зорі – це теж планети,
де Вічність вирощує свій “урожай”.
І всі ми – Єдиного Простору діти.
То як же планету ділити?
Мій друже, землянин, ти чуєш,
С т р и в а й!
Н а в і щ о людей ділити?
Хіба ж не краще, єднанням народів,
Земний будувати Рай?!


Рецензии