Бог - Любовь

Бог – Любов!
Знання – та Сила,
що дає Йому творити.
Вона й нам допомагає врешті зрозуміть,
що Любов – це Бог Крилатий,
Який Велів нам: “Возлюбіть!”
Сила Знань – велика сила!
Відцурайся ж від юрби,
Бо підкосить твої крила,   
Бо, в незнанні Бога-Світла,
Світла Вищої Мети,
Трощить власні хати.. 


Рецензии