Прохолода Ранкове повiтря

Прохолода… Ранкове повітря…
Довгі тіні мовчать на Землі…
Мокрі трави, з роси посивілі,
Ще прядуть сновидіння нічні…

Прохолода… Прозорість мовчання…
Мить спливає під серцебиття…
Недаремно – життя і згасання…
Повсякденне єднання-злиття…

Прохолода… Німіє палітра…
Пересічна мінливість буття…
Сон помалу звільняє повітря…
Ранок… Осінь… Дива… Відчуття…

30.09.2017


Рецензии