***

Жанымда алыстан,
жар;ыны; сал;ындай
са;ынып ;асымда
ж;ремін ;айталап.

К;гілдер аспан;а
арманып ;араймын.
Ба;ытты Алладан
сен ;шін с;раймын.

;ай жерде бол;анда
аулда, ;алада
ба;ытты ж;рекке
са;ан салсын Алла.

Ба;ыттын ;мерден
;уанып болып ж;р
жанымны; ;асымда
бір жолы ;мер с;р.

;ашы;тын жарасы
еш;ашан бетпейді,
;ашы;тын сезімді
;оштасу келмейді.

 ;иналып жылап т;р к;з жанбырлы,
ба;ытты махаббат са;ан тілеймін
жан ж;регімні;  ;ашы;ты
ба;ытты са;ан тілеймін.

Райса Каримбаева


Рецензии