***

;иналып ж;рген жат;анда
к;мектесіп ж;рем жанымда,
 ;р к;не сені ойлап,
ба;ытты Алладан с;раймын.

А; к;стен келем алыстан,
самалмен болам жанымда,
ба;ытты са;ан тілеіймін
;ай жерде бол;анда.

Г;лденеді жер к;ктемде,
даланы сазы ж;регемде,
;ашы;пен сезімнен аялап,
ба;ытты ж;рекке салад.

А; к;стен келем алыстан,
самалмен болам жанымда,
ба;ытты са;ан тілеймін,
ба;ытты са;ан тілеймін.

Ал;ыш;ы рет к;ргенде
;мытпай ж;рем сол кезде,
;р к;ні сені ойлап
арманып  ;уанып ж;ремін.

Райса Каримбаева


Рецензии