Серпнева нiч
Соловей давно замовк,
Скільки оком осягнути -
В небі тисячі зірок.
Місяць повний, кругловидий -
До осель, дворів, садів,
Стало моторошно видно
У промінні холодів.
Він царює, грає, сяє
Кому в радість, кому в страх,
Незбагненне посилає
Наяву і у ві снах.
Вже Ілля на громовиці
З дощовицею промчав,
В полі зібрана пшениця,
Потемнів холодний став.
Ніч тривожна і чарівна,
Зберись, доленьку шукай,
Як душа для щастя гідна-
Завоюєш земний рай!
17.08. 2017р., Рожни - Київ
*Маленький автор з своєю картиною
- Маша Борисенко
Свидетельство о публикации №117100305677