Для тих, хто любить крайнi хати

Ще дух Майданiв не смердить?
І гасла досi ще гарячі?
Ляшковські, Бєніни, Кролячі?
Ще не для всіх настала мить,
Коли за Неньку защемить?
Ні ??? Значить: пастирі добрячi...
Тоді продовжимо скиглити,
І для вінків сплітати квіти
Щоб Україна - наша мати
Могла дітей своїх ховати!
Щоб жирували паразити,
Та й реготали супостати...
Бо вартi ми цiєй еліти!
А наша доля - медсанбати.
Рай - для панiв. Нам - тiльки втрати,
I біль нікчемності терпіти,
Як революцiй результати
Для тих, хто любить крайнi хати...


Рецензии
Вірно,до гіркоти.

Уркварт Ройхо   24.11.2017 13:25     Заявить о нарушении