ЗЪ НА АЙ!!!

ЗЪ ДЕ Ее СЬ!!!...

   -  ВЪ РЕ МЕ  НИ Ии!!!...                (НИ Ии)

   -  МА Аа ЛО!!!... -    (НИ - НИ Ии)

Аа аА  - ТА АМ!!!... - ВЪ НУ ТЪРИ Ии иИ!!!...             (ИН)

   -  МЪНО ОО ГО!!!... -  ЗЪ НА АЙ!!!... -

БЕ РЕ ГИ Ии - ЕГ ОО!!!...                (- НИ - НИ - )

   -  СЪ - НИ ИМ!!!... - БУ ДЕ ШЬ -  ВЕ ЕЧ НО ОО!!!... -    (ЕЙ - ЕЙ)

МИ РО ОО ЗЪДА Аа НИ ИЕ!!!..               

   -  ПРИВЫКАЙ - ПЪРИ - ВЫ -  КА АЙ!!!... -

      АЙ

      P.S

      ПЪРИ -  ЭН ЭР ГИЯ(РИ)  ПОКОЯ(ПЪ)

      ВЫ -  БОЖЕ СЪ ТЪВО

      КА -  ДУША

      АЙ - МИ ИГ(Й)   НАЧАЛА(А)- ЧЕЛО ВЕ ЕК

      Аа - НАЧАЛА(А)   ВЪ  ТЕБЕ(а) -  ЛЮДИ

      Йй -  МИ ИГ(Й)   ВЪ  ТЕБЕ(й)

      


Рецензии