НО ОО!!!

Аа... ЗЪ ВЕ  ЕЗ ДА Аа!!!...  ТО ОО!!!...

   -  СЪВЕ Ее ТИ ИТ!!!...                (АР)

   -  ГЪРЯДУ ЩИ ИМ!!!... -                (ТА)

СЪ ВЯ Яя ЗЯ МИ!!!...                (СЪ)

   -  ООТЪ - НЕ ГО ОО!!!... -                (ОО)

ЕЗ ДА!!!... -  ВЕ Ее ДЕ ЕНЬ Яя!!!(ВЕ)...                (ВЕ ЕЗДА)

   -  ВЪ -  ЗЕ ЕМ ЛИ Ии!!!... - СУ Уу ЩЕ ГО!!!... -                (ЗЪ)

НО ОО!!!...                (НО ОО)

   -  Ви иИ Ди им!!!... - Ли иИ ШЬ  - ПЪРО ОШ ЛО - Ее!!!...  - НО ОО!!!...  -      (НО)

      ОО

... ... ...

НЕ Ее - ОТ СЕ КА АЙ!!!...

   -  БО ОО ГА - СЪВЕ ЕТ!!!...                (ОО)   

БЕ ЕЗ - ГЪРЯДУ ЩЕ ГО ОО!!!...                (БЕ ЕЗ  ДЪНА = ТА)

   -  ТЕ БЯ Яя!!!(АЙ)...  НЕ ЕТ!!!...                (АЙ НА)

   -  НЕ Ее ТЪ!!!... -                (ТА АЙ НА)

      ТЪ 

               


Рецензии