Наш враг
Слабкіший, слабший він від того,
хто переміг себе самого!
Бо найстрашніший ворог наш,
той, що живе у власнім серці!
Це він ричить, кусає, б’є,
Коли Душа у Світ, де люблять,
зачинить свої дверці.
Свидетельство о публикации №117100310194
Геннадий Батаров 2 17.07.2018 22:05 Заявить о нарушении