Сердечность

Ми сонце загубили в небі,
І вже не бачимо, не сяючи в імлі,
що вимерзла, загинула Сердечність,
тоді й заснула Справедливість,
і захолола Правда на Землі.

Та як же нам без них прожити?
О, це вони, лише вони
Вогнем Життя наповнювали віти,
щоб ми змогли від щастя пломеніти!
Тоді і суховії вщухли б на Землі! 
               


Рецензии