О себе

Ніхто нас в світі  не карає, крім нас самих,
Ніхто нам долю не ламає, крім нас самих,
Ніхто життя не зробить кращим, крім нас самих,
Не засміється ж і не заплаче ніхто за нас?!
Так досить скиглити, ледащо,
Щоби життя ставало кращим,
Будуй його тільки на правді!
Тоді й прийде для щастя час. 


Рецензии