Мовить гiднiсть
Стиснувши долоні,
- Різні мови треба знати,
Або розуміти -
Не життя в полоні.
Пам"ятайте діти...
Щастя, як козацькі коні,
Не живе в загоні.
Любить простір, волю, й квіти,
Хоч скакун, хоч поні.
Інша мова -інша справа...
Тільки чесним словом
Мовить гідність, мовить Слава
Гетьмана й солдата!
Тим завжди була богата
Ненька і Держава!
............................ Лель Карпенко
Свидетельство о публикации №117100201163
Василий Марценюк 02.10.2017 15:22 Заявить о нарушении