Сон младенца
Я сплю і бачу сни,
Видіння Божі,що мене дивують,
Тепер приснилися мені,
Господні анголи,
Що в небесах панують.
Є мій один,
Мене він береже,
То є начальник Небесній охороні,
І я нічого не боюсь уже,
Спокійно сплю в Його долоні.
01/10/2017
Свидетельство о публикации №117100108625