Як важлива для когось iнтимна стрижка
як інтимні вірші для всіх – забава,
як, буває, інтимні записки пишуть,
так повинна бути інтимна кава.
А інтимна кава – без особливостей:
просто двоє люднй, два горнятка, дві кави.
І ніякої зовні, жодної хтивості.
Я би навіть сказав: нічого цікавого.
Та, коли Ви поет, і Ваші очі
розрізняють усі відтінки інтимного,
Ви впізнаєте каву і теж захочете
скуштувати цноти напою дивного...
Дивовижно, інтимність не кожний впізнає,
навіть доки кавового політеса.
Ті розрізняють, котрі кохають,
і напевне – заплакана поетеса...
Свидетельство о публикации №117100107012