Аа - СА Аа - НА Аа!!!

Аа - СА Аа - НА Аа!!!... -  ПО ОО - ЗА Аа!!!...

   -  НА Аа!!!...               (НА Аа)

   -  ПЪРО ОС  ТЪРА АН СЪ  ТЪВО ОО!!!...         (СА Аа)

   -  ДЕ ЕРЪ  ЖИ Ии!!!... -             (Аа)

Ии иИ - ЖИ ЗЪ НЬ!!!...     (ЖИ Ии)

   -  ЕС ТЬ - ЭН ЭР ГИЯ!!!(РЪ)...        (РЪ)

   -  СЪ ПЪРА Аа ВА!!!... -       (Е)

ТЪВО ОЙ - ДОМЪ!!!(Д)...      (ДЕ)

   -  ПО ОЙ МИ Ии -  Ээ ТО ОО!!!... -  ПО ОЙ -  МИ Ии иИ!!!... -  (ПО ОЙ + МИ + Ии иИ + )

      МИ

      P.S

      СЪ -  СЪ  ВЯЗЬ

      ПЪРА -  СЪВЕ ТА(РА)  ПЪ РОС ТОР(ПЪ)

      ВА -  НАЧАЛА(А)  ВЕ ДЕ ЕНЬ Ее(В) - АВ ТОР

      Аа -  (А) НАЧАЛА   ВЪ  ТЕБЕ(а)

      


Рецензии