ос нь манить

Вірніше і  не скажеш: осінь манить
Своїм прозорим листям . Здивувать
Так намагається і трохи звабить
Розкидані думки , як листя позбирать
Хоч загадково ходить та весела
Із шалі  ЇЇ  падають слова
Ці аромати пряні,  жовта зелень
Що перламутр бордовий обійма
Велика  сила в неприглядній квітці
Яка осінню втілює красу –
Наївно – романтична. Колір в свічці
Згорає в мить таку . У цьому суть,
Бо це оновлення. І кожен відчуває
Мотиви заворожують пейзаж
А осінь з благородством споглядає
На нас  і на природний антураж.


Рецензии