I куди поетцi дiтись?

I куди поетцi  дiтись?
І натхнення того жменя.
І давно вже спився Муз.
Переброджене варення
Замість успіху - гарбуз.
І житуха невезуха,
І прокляті комарі,
І кохання показуха,
І в кармані дві дірі.
Горобець послідом бризка
І не доїться коза
Відштовхнула рідна Виска,
Надокучлива сльоза.
Замість талії обіддя,
Замість молодості - пшик
І у віршах недоріддя:
Замість співу - стогін,крик.
Десь Амурчик загулявся.
Не до мене йому геть.
Муж з кумою женихався
І боргів зібралось вщерть.
Спасли гуси всю капусту,
Підгорів увесь обід,
На душі і сумно й пусто,
Наче стався недорід.
Дошкуляє ревматизма,
Переміг остехондроз,
А сусідка - вредна клізьма
І життя замучив крос.
І куди поетці дітись,
Як зарізали проект?
Чи втопитись? Чи напитись?
Чи послать їх? Цур їм пек.
Чи за землю помолитись?
Чи триматись обома?
Чи ловить у хащах рими,
Де неходжена нога?
Чи вважать із себе приму
"Тай на заздрість ворогам?"
І куди поетці дітись?...


Рецензии
Валя, по-украински "діра", а не дыра.
У "поетки" полон рот хлопот. Конца их не видать, поэтому рекомендую поставить в последней строке многоточие. "І куди поетці дітись?..
С теплом души,

Ладомир Михайлов   01.10.2017 19:06     Заявить о нарушении
Дякую за цінні зауваження. Погодилась і виправила. З найкращими побажаннями Валентина.

Валентина Кондратенко 2   01.10.2017 20:16   Заявить о нарушении