укр

Сміливо в небо крок зроблю,
Не поглянувши униз.
Ще мить - до хмари підлечу,
Фотокартку в руках стис.

Безсонні ночі враз пройдуть,
Вся біль, тривога, самота...
Щу трохи часу - піду в путь,
І вийде з серця німота.

А перед цим - мужська сльоза,
Твій образ очі щепелить.
Десь там ти, діво золота,
Мені ж до тебе - лише мить.

Ще чуть сміливості і я проснусь,
Лиш вітру тихо усміхнусь,
Остання думка... тихо... хрусь.


Рецензии