З днем вчителя! укр
Мов вони пiдпаленi вогнем?
Це учителiв вони вiтають
З золотавим i святковим днем!
Хай осiннiй дощ надворi плаче,
Чи вiтри гуляють по степам,
У очах ваших добро завжди я бачу,
Вiд душi бажаю щастя вам!
Знаю,що нелегко вам бувае:
Зошити, тривоги та дзвiнки.
Та сьогоднi всi здоров*я вам бажають,
Учнi вашi, Iхнi всi батьки!
Свидетельство о публикации №117092905683